OFERTE SPECIALE

Avem placerea sa va prezentam oferta noastra "Paste 2020 la HAN COZIA", prin intermediul careia va lansam invitatia de a petrece clipe minunate alaturi de cei dragi in statiunea Calimanesti – Caciulata.

Paste 2020 la HAN COZIA

Pachetul de Paste include urmatoarele:

  • – 1500 lei - 2 persoane
  • – INTRARE CU PRANZ
  • – IESIRE CU CINA
  • 3 NOPTI CAZARE IN CAMERA DUBLA
  • 3 ZILE PENSIUNE COMPLETA

Pachet de servicii

MASA FESTIVA PASTE CU MANCARE SI BAUTURI INCLUSE.
Acces gratuit la piscina interioara, jacuzzi, in cadrul programului de lucru pe parcursul pachetului turistic.

REZERVARE

REZERVARE

Rezervarea locurilor in restaurant,suplimentare pachetului de Paste, atat ptr. copii cat si ptr. adulti,se face odata cu rezervarea pachetului (din cauza locurilor limitate).Nu putem fi raspunzatori de inconvenientele ce pot aparea datorita nerezervarii locurilor suplimentare pentru restaurant odata cu rezervarea pachetului.

Conditie cazare

Pentru copiii cu varsta intre 1 si 6 ani (dovada copie certificat de nastere), cazati in camera dubla cu parintii (fara pat suplimentar) se acorda gratuitate la cazare si beneficiaza de loc langa parinti in restaurant.

Conditie cazare

Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani(dovada copie certificat de nastere) , cazati in aceeasi camera cu parintii fara pat suplimentar ,pachetul este ... lei ,sau pachetul cu pat se va achita suma de .... lei , reprezentand contravaloarea serviciilor de cazare si masa, acces centru SPA .

Plata Servicii

Pentru aceasta perioada , din cauza solicitarilor numeroase, in cazul unei comenzi ferme , beneficiarul va achita un avans de minim 50% din contravaloarea pachetului in maxim 7 zile de la emiterea facturii.Diferenta de 50% din valoarea pachetelor contractate se va face pana la 1 aprilie.Dupa aceasta data rezervarile se fac doar pe baza platii integrale.

Plata integrala

Daca se achita integral pana la data de 1 martie 2019 se ofera o reducere de 5 %

Anulare Rezervare

In cazul platii avansului si a anularii rezervarii sau in cazul in care nu se plateste integral pachetul pana la 1 aprilie 2019, avansul se pierde si rezervarea se anuleaza (constituind daune interes prestator).